Co. εξοπλισμού λέιζερ σουπερνοβών Shenzhen, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. εξοπλισμού λέιζερ σουπερνοβών, ΕΠΕ είναι βιομηχανική και εμπορική επιχείρηση.

   

  Η επιχείρηση έχει εμμείνει στην έννοια της ποιότητας πρώτα για να παραγάγει και να συγκεντρώσει κάθε μηχανή, και να προσπαθήσει να καταστήσει τους πελάτες ικανοποιώ? με τα προϊόντα μας. Έχουμε το εργοστάσιό μας για τα προϊόντα επεξεργασίας και συνελεύσεων.

   

  Αυτό κυρίως κοπή λέιζερ πωλήσεων συμπεριλαμβανομένης της μαλακής κοπής πινάκων FPC, κεραμική κοπή και άλλη μη μεταλλική υλική κοπή. Ο χαρακτηρισμός λέιζερ περιλαμβάνει το λέιζερ ινών χαρακτηρίζοντας, το λέιζερ του CO2 χαρακτηρίζοντας, και το UV χαρακτηρισμό λέιζερ. Η συγκόλληση λέιζερ περιλαμβάνει τη συγκόλληση λέιζερ κοσμήματος, τη συγκόλληση λέιζερ φορμών και τη συγκόλληση λέιζερ ινών. 

   

  Τα προϊόντα του εργοστασίου μας έχουν περάσει την πιστοποίηση CE και FDA, και έχουν κερδίσει τις εσωτερικές δωδεκάδες. Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση έχει λάβει δέκα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και ένα πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

   

  Έχουμε την ομάδα Ε&Α μας, την ομάδα πωλήσεων και την ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων επάρχων. Οι πωλήσεις και οι υπηρεσίες που η καθαρή εργασία έχει την κάλυψη σε εθνικό επίπεδο, εφαρμόζουν όλη την εξουσιοδότηση πωλώ-προϊόντων ένα έτος, και παρέχουν το λογισμικό upgrate από ελεύθερο.

   

  Θεωρούμε τη «κύρια τεχνολογία» ως έννοια πυρήνων της, και έχουμε καθιερώσει τις σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλά πανεπιστήμια και κολλέγια στην Κίνα, και έχουμε διατηρήσει τις μακροπρόθεσμες καλές συνεταιριστικές σχέσεις με διάσημες επιχείρηση μερών λέιζερ στη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

   

  Η επιχείρηση δίνει προσοχή στην καινοτομία και επιμένει πάντα στην έρευνα και την ανάπτυξη του καινοτόμου εξοπλισμού λέιζερ.


  Από την παραλαβή της διαταγής στην άφιξη του προϊόντος στα χέρια του πελάτη, εάν είναι συστατική συνέλευση ή πλήρης δοκιμή μηχανών, είμαστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, για να δώσουμε μόνο στους πελάτες το τελειότερο προϊόν.

   

  Στην αίθουσα εκθέσεώς μας, υπάρχουν περισσότερες από 20 τελειωμένες μηχανές για μας για να βοηθήσουν τους πελάτες στην απόδειξη ή όταν αντιμετωπίζουν οι πελάτες τα προβλήματα, τους βοηθούν για να πάρουν τα βίντεο και να τους παρουσιάσουν τη διαδικασία τα προβλήματα.

   

   

 • OEM / ODM

  Ο cOem (αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού) παράγεται κάτω από το κοινωνικό τμήμα της εργασίας και ειδικευμένων ενδιαφερόντων. Η βασική έννοια είναι: η αρχική μονάδα (μονάδα εμπορικών σημάτων) εμπιστεύεται τη σύμβαση για τη ανάπτυξη προϊόντος και την κατασκευή, τη χρησιμοποίηση του αρχικού εμπορικού σήματος μονάδων, που πωλείται από την αρχική μονάδα ή λειτουργών τις συνεταιριστικές μεθόδους παραγωγής.

  Επομένως, τα προϊόντα cOem μας εξάγονται σε πολλές αναπτυγμένες ξένες χώρες εκτός από τις εγχώριες πωλήσεις. Με πολλά έτη εμπειρίας στην ενσωματωμένη τεχνολογία συστημάτων και τις ισχυρές ικανότητες ολοκλήρωσης, η επιχείρηση παρέχει τις κατάλληλες, οικονομικώς αποδοτικές ενσωματωμένες λύσεις προϊόντων για τους πελάτες, και παρέχει τις περιεκτικές τεχνικές υπηρεσίες. Τα πλεονεκτήματά μας:

   

  1. Προηγμένα τεχνολογία ανάπτυξης προϊόντος και έτη εμπειρίας ανάπτυξης προϊόντος

  2, η μεγάλης κλίμακας παραγωγή, και έχουν πολλά έτη διοικητικών ικανοτήτων παραγωγής

  3, σύγχρονη διαχείριση - που εμμένουν στις μεθόδους παγκόσμιας προηγμένες διαχείρισης

  4. Ώριμο προνοητικό ακολουθώντας σύστημα – προϊόντα κατασκευής που ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες αγοράς

  5, γρήγορες πληροφορίες ανατροφοδοτούν - αποτελεσματικό δίκτυο πληροφοριών

  6, σταθερή τιμή - κοστισμένος έλεγχος

  7, η έννοια προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος - απορριμμένη δευτεροβάθμια ρύπανση

  8, άριστη δυνατότητα παράδοσης - διαχείριση ακεραιότητας, συμβατική συμφωνία

   

  Μπορούμε να παρέχουμε σε σας το πλήρη σχέδιο προϊόντων, την προσαρμογή, την παραγωγή, τη βελτίωση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Εφ' όσον έχετε τις απαιτήσεις cOem, πρέπει μόνο να παρέχετε τις αρχικές ιδέες ή τις αναμενόμενες λειτουργίες και τις χρήσεις, τις περιπτώσεις χρήσης σας, κ.λπ. Γίνεται από μας.

   

  Ο ODM (αρχικός σχεδιασμένος κατασκευαστής) είναι ο αρχικός κατασκευαστής σχεδίου, το οποίο μπορεί να παρέχει στους πελάτες όλες τις υπηρεσίες από τη ανάπτυξη προϊόντος, το σχέδιο και την κατασκευή στην μετα-συντήρηση. Οι πελάτες πρέπει μόνο να παρέχουν στους φορείς παροχής υπηρεσιών ODM τις λειτουργίες, την απόδοση και ακόμη και την έννοια της παροχής των προϊόντων. Οι φορείς παροχής υπηρεσιών ODM μπορούν να γυρίσουν τα προϊόντα από τις ιδέες στην πραγματικότητα.

   

  Με την ισχυρή τεχνική δύναμη έρευνας και ανάπτυξης, το εξανθρωπισμένο σχέδιο, την αποδοτική παραγωγή, και την άριστη ποιότητα, παρέχουμε τις κατάλληλες, οικονομικώς αποδοτικές ενσωματωμένες λύσεις προϊόντων για τους πελάτες μας και παρέχουμε τις περιεκτικές τεχνικές υπηρεσίες. Πλεονέκτημα:

   

  1. Μεγάλης κλίμακας παραγωγή με τις επαγγελματικές γραμμές παραγωγής

  2, έχουν πολλά έτη διοικητικών ικανοτήτων παραγωγής να εξασφαλιστεί η ποιότητα της παραγωγής προϊόντων και η κανονική λειτουργία της προόδου

  3. Σταθερή τιμή - κοστισμένος έλεγχος

  4, γρήγορες πληροφορίες ανατροφοδοτούν - αποτελεσματικό δίκτυο πληροφοριών

  5, η έννοια προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος - απορριμμένη δευτεροβάθμια ρύπανση

  6, άριστη δυνατότητα παράδοσης - διαχείριση ακεραιότητας, συμβατική συμφωνία

  7. Η αξιοπιστία της προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας - που σέβεται τη γνώση και που υπακούει το νόμο

   

  Εφ' όσον έχετε την απαίτηση του ODM, η επιχείρηση μπορεί να κατασκευάσει και προϊόντα σύμφωνα με τις λύσεις και τις απαιτήσεις που σας παρέχετε, και παρέχετε σε ολικός και υψηλός - ποιότητα, όπως ο καθορισμός του σχεδίου παραγωγής, αγορά πρώτων των υλών, τοποθέτηση στη μαζική παραγωγή, τη δοκιμή, τη βελτίωση, και τις μεταπωλήσεις. Υπηρεσία.

   

   

 • Ε & Α

  Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει συνδέσει το μεγάλο ενδιαφέρον με τη τεχνολογική καινοτομία και την έρευνα και την ανάπτυξη και έχει πιστοποιηθεί ως «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας».

   

  Η επένδυση Ε&Α της επιχείρησης έχει φθάσει γύρω από 10% του κύκλου εργασιών της.

   

  Μέσω της συνεχούς συσσώρευσης της τεχνολογικής καινοτομίας, τεχνολογία συστημάτων ελέγχου εξοπλισμού αφαίρεσης σκουριάς λέιζερ, τέμνουσα τεχνολογία συστημάτων φρεναρίσματος φορμών λέιζερ, υλική τεχνολογία συστημάτων διαχείρισης συγκόλλησης λέιζερ τεχνολογίας συστημάτων ανόδου θερμοκρασίας πυροβόλων όπλων συγκόλλησης λέιζερ, τεχνολογία λειτουργικών συστημάτων τεμνουσών μηχανών γραμμών λέιζερ, τεχνολογία λογισμικού ελέγχου διεργασίας συγκόλλησης σωλήνων λέιζερ.

   

  Η επιτυχής εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών στη μεγάλης κλίμακας παραγωγή, το επίπεδο έρευνας της επιχείρησης και ανάπτυξης είναι στην κυριάρχη θέση στη βιομηχανία. Οδήγηση της κατεύθυνσης ανάπτυξης της εγχώριας βιομηχανίας εξοπλισμού λέιζερ ακρίβειας.

   

  Η ομάδα Ε&Α μας ρυθμίζεται από τους επαγγελματικούς διευθυντές που είναι όλα τα είδη διεπιστημονικών ταλέντων με πολλά έτη κοινωνικής εμπειρίας και επαγγελματικής εμπειρίας. Έχουν μια ισχυρή αίσθηση του επαγγελματισμού, της περιέργειας και της πρωτοβουλίας. Στον τομέα του επαγγελματισμού, έχουμε την εξαιρετική απόδοση, εξαιρετική δυνατότητα να καινοτομήσουμε, να τηρήσουμε την υποχρέωση, να εστιάσουμε στον κανόνα, να ακολουθήσει ο σκοπός της επιχείρησης, και να τηρήσουμε τις εθνικές νομοθεσίες και την κοινωνική ηθική.

   

  Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση έχει λάβει δέκα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και ένα πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alisa Chen

Τηλ.:: 86-139-2346-2166

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)